Folders uitreiken door promoteam
Folders uitreiken door promoteam

U kunt uw flyers of folders ook persoonlijk laten uitreiken door een promoteam

Wilt u uw boodschap opvallend onder de aandacht brengen? Dan kunt u uw flyers of folders ook persoonlijk door een promoteam aan uw bestaande en potentiële klanten laten overhandigen. Mits goed doordacht, kan dit een zeer effectieve manier zijn om uw product, dienst of bedrijf te promoten.

Fris en fruitig

Het promoteam bestaat meestal uit frisse, jonge meisjes en jongens. Zij worden in uw huisstijl aangekleed en op pad gestuurd om uw bestaande klanten te bevestigen in hun keuze en nieuwe klanten aan te trekken. Met hun ontwapenende en uitnodigende glimlach dragen ze uw boodschap uit…zeg dan maar eens nee….

Een contactmoment dat blijft hangen

Door het persoonlijk uitreiken van de boodschap ontstaat er een uniek contactmoment met de ontvanger. Daarbij wordt de ontvanger niet alleen geattendeerd op uw reclameboodschap. Maar de ontvanger kan dan ook een vraag stellen of bedankt worden voor zijn of haar klandizie.

Alles kan

Er zijn allerlei mogelijkheden om met een promoteam de aandacht te trekken. Zo kan er worden ingespeeld op grote evenementen, wat zeker bijdraagt aan de beleving van de klant.

Wij helpen u graag met het inzetten van een promoteam voor uw bedrijf

Bel ons en we nemen graag met u door wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf om een promoteam in te zetten. Daarnaast helpen we u graag bij de ontwikkeling van het promotiemateriaal. Van idee tot vormgeving en productie. Ook regelen wij graag het benodigde drukwerk voor u via onze zustersite drukdedrukkosten.nl.  

Folders uitreiken door promoteamFolders uitreiken door promoteam

Bel ons of mail ons!

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

Hoofdkantoor: Felix Barenholz - Director Of Possibilties: 0412 48 00 14 - felix@drukdekosten.nl
Regio West-Brabant: Marco Mathijssen 06 31 30 33 34 
Regio Haaglanden: Paul Reijman 070 8888 037 - paul@drukdekosten.nl